Om Vivamart.no

OM VIVAMART.NO

Vivamart.no leverer eksotiske matvarer rett hjem til deg. Vi er en gjeng mat-entusiaster i Asker som har spesialisert oss spesielt på mat og krydder, men også interiør, smykker og klær fra blant annet Asia.

Vi importerer selv, men benytter også lokale leverandører. Vi ønsker å styrke små og mellomstore butikker. Det gjør oss i stand til å gi deg det bredeste valget på nett av eksotisk produkter i norge.

KRYDDER I TILVÆRELSEN

På vivamart.no finner du et stort utvalg av indisk krydder og krydderblandinger.

I indiske husholdninger nøyer de seg ikke med de krydderblandinger du kjøper ferdig, men ofte lager de sine egne krydderblandinger, etter oppskrifter som går i arv fra generasjon til generasjon. Lag din egen favoritt-krydderblanding, du også.

LETT Å LAGE

Du trenger ikke være ekspert på indisk matkultur for å handle hos oss i Vivamart.no. Våre kokker har satt sammen oppskrifter på de deiligste retter, og beskrevet hvordan du går frem for å lage dem på ditt eget kjøkken.

De aller fleste rettene er enkle å tilberede, og det tar ikke lang tid fra du har ingrediensene på døren til du kan servere.

MANGFOLD OG KVALITET

Vivamart.no arbeider kontinuerlig for å utvide mangfoldet av produkter innenfor alle våre varegrupper. I tillegg til at vi tilbyr gode priser på velkjente merkevarer og matvarer du ofte kjøper, selger vi kvalitetsprodukter fra lokale produsenter.

Vi utvider kontinuerlig vårt nettverk av leverandører for å sikre et enda større mangfold av produkter og for å dekke et stadig større geografisk område.

VELKJENT OG UKJENT

I nettbutikken vår finner du velkjente, velsmakende merkevarer til akseptable priser samt kvalitetsprodukter fra små produsenter som du neppe har hørt om.

Er det noe du savner, eller er det noe du vil vite mer om?

Kontakt oss på kundeservice@vivamart.no eller ring oss på servicetelefonen:940 90 001.

FORNUFTIGE PRISER

Prisene på alle varene våre konkurrerer med tradisjonelle forhandlere. Husk at Vivamart.no også har levering av varene hjem til deg fra 0,- kroner. Over et visst volum og vekt, tar vi en liten avgift.

Vivamart.no eier: Vivamart AS (org nr 919 138 262 MVA).

Address: Vivamart AS, Viken Space, Drengsrudhagen 6, 1385 Asker