Om Vivamart.no

Vivamart.no

Vivamart.no er en ny, spennende markedsplass som styrker små og mellomstore butikker Vi tilbyr et bredt utvalg av varer innenfor mange kategorier, levert på døren til deg.


Mangfold og kvalitet

Vivamart.no arbeider kontinuerlig for å utvide mangfoldet av produkter innenfor alle våre varegrupper. I tillegg til at vi tilbyr gode priser på velkjente merkevarer og matvarer du ofte kjøper, selger vi kvalitetsprodukter fra lokale produsenter. Vi har som mål å etablere og utvikle nye entreprenører ved å tilby hjelp med teknologiske utfordringer, logistikk og markedstilgang. Vi søker og utvider kontinuerlig vårt nettverk av leverandører for å sikre et enda større mangfold av produkter og for å dekke et stadig større geografisk område.

Velkjente og mindre kjente produkter

Du vil se at Vivamart.no har produkter fra store og små leverandører side om side. I nettbutikken finner du velkjente merkevarer til akseptable priser samt kvalitetsprodukter fra små produsenter som du neppe har hørt om.

Vår ambisjon er å tilby deg det du har mest behov for. Vi kan kanskje ikke levere det neste dag, men vi setter alt inn på å skaffe deg varen og oppfylle dine ønsker. Kontakt oss på kundeservice@vivamart.no hvis det er noe du savner i nettbutikken vår!.

Priser å stole på

Prisene på alle varene våre konkurrerer med tradisjonelle forhandlere. Husk at Vivamart.no også har fri levering av varene hjem til deg. Over et visst volum og vekt, tar vi en liten avgift. Pris for levering er inkludert i sluttbeløpet. Dersom du oppdager stor prisforskjell mellom våre varer og din oppfatning av hva som er korrekt pris, nøl ikke med å kontakte oss på kundeservice@vivamart.no

Vi lover å lytte til dine innspill!

Vivamart.no eier: Vivamart AS (org nr 919 138 262 MVA).

Our business address is: Drammensveien 915, 1383 Asker